علت چشمک زدن تلویزیون سونی

علت چشمک زدن تلویزیون سونی چیست؟

وقتی تلویزیون سونی شما شروع به چشمک زدن می‌کند، به این معنی است که در قطعات تلویزیون تان مشکلی وجود دارد. این عیب شایع بهتر است بگوییم فقط در تلویزیون‌های سونی مشاهده شده است. بهتر است بدانید که هر تعداد چشمک در یک بازه زمانی چند ثانیه‌ای، به معنی وجود مشکل در هر کدام از قطعات تلویزیون است. جالب است بدانید که تلویزیون‌های سونی دارای یک عیب یاب داخلی‌اند که از طریق کد‌هایی به صورت چشمک زدن به اطلاع صاحبانشان می‌رسانند. وقتی مشکلی در یکی از قطعات تلویزیون به وجود بیاید، ابتدا سیستم عیب یابی داخلی آن فعال می‌شود. در این زمان تلویزیون سونی به حالت استند بای در می‌آید و سپس چراغ پاور جلوی تلویزیون شروع به چشمک زدن می‌کند.

چشمک قرمز تلویزیون سونی:

پس از عیب یابی داخلی، چراغ پاور جلوی تلویزیون به حالت قرمز درمی‌آید. این بدین معنی است که تلویزیون شما دچار مشکلی اساسی شده و سریعا باید آن را رفع کنید. برای این کار باید به یکی از تعمیرکاران متخصص در زمینه تعمیر تلویزیون‌های سونی مراجعه کنید و پس از تشخیص عیب، با بهترین و به صرفه‌ترین راه حل شروع به تعمیر آن مشکل کند.نکته‌‌ای که باید بدانید این است که تعداد چشمک زدن چراغ پاور تلویزیون سونی دارای یک فرکانس مشخص در یک بازه زمانی مشخص است. برای مثال اگر چراغ جلوی تلویزیون شما دو بار چشمک می‌زند، پس از سی ثانیه متوقف می‌شود و مجددا دو بار چشمک می‌زند.

نحوه برطرف کردن چشمک قرمز در تلویزیون سونی:

اولین راه حلی که می‌توانید برای برطرف کردن این مشکل پیش بگیرید این است که ابتدا یک بار دستگاه تلویزیون خود را از برق بکشید و پس از مدتی دوباره متصل کنید. اگر این مشکل حل نشد از راه حل زیر استفاده کنید:

  • ابتدا تلویزیون خود را خاموش کنید.
  • همه کابل‌های دستگاه‌های متصل به تلویزیون را از آن خارج کنید.
  • تلویزیون را مجددا روشن کنید و مطمئن شوید که چشمک زن قرمز فعال نیست.
  • سپس دستگاه‌های جدا شده را یکی یکی به تلویزیون متصل کنید تا منبع مشکل را متوجه شوید.
  • اگر پس از اتصال دستگاهی به تلویزیون خود، چراغ چشمک زن پاور به حالت قرمز درآمد، باید بدانید که مشکل اصلی مربوط به دستگاه است و باید بررسی و تعمیر شود.

چشمک نارنجی در تلویزیون سونی:

چشمک نارنجی فقط در تلویزیون‌های هوشمند سونی وجود دارد. این قابلیت به این دلیل تعبیه شده تا کاربر را از وجود آپدیت جدید باخبر کند. در صورت دیدن چشمک نارنجی، تلویزیون هوشمند خود را به یک اینترنت فعال و پرسرعت متصل کنید. سپس اجازه دهید تا دستگاه خود آپدیت شود. دقت داشته باشید که در حین پروسه آپدیت به هیچ وجه تلویزیون هوشمند خود را خاموش نکنید یا از برق نکشید و هنگام دانلود آپدیت، قابلیت کنترل از راه دور تلویزیون شما عمل نمی‌کند. دانلود و نصب آپدیت جدید ممکن است زمان طولانی را صرف کند پس صبور باشید. پس از نصب آپدیت، تلویزیون به صورت اوتوماتیک به حالت عادی خود کار می‌کند.

چشمک سبز در تلویزیون سونی:

وقتی تلویزیون خود را روشن می‌کنید، حتما متوجه چراغ چشمک زن سبز یا سفید می‌شوید. این چراغ مدتی  پس از روشن شدن تلویزیون شما خاموش می‌شود و اتفاقی نرمال است اما در یک صورت نشان دهنده این خواهد بود که دستگاه شما دچار آسیب فنی شده است و آن مورد این است که وقتی تلویزیونتان را روشن می‌کنید، فقط چراغ سبز به حالت چشمک زن در می‌آید و دستگاه شما روشن نمی‌شود. این حالت ممکن است به صورتی دیگر نیز رخ دهد. تلویزیون شما روشن شود و پس از مدت زمان کوتاهی خاموش شود اما چراغ چشمک زن شما همچنان سبز باشد. در این صورت، ابتدا دستگاه تلویزیون خود را از برق بکشید و مدتی صبر کنید. سپس دوباره آن را به برق متصل کنید. اگر این دو مورد مذکور مجددا اتفاق افتاد، تلویزیون شما نیازمند سرویس است.

چراغ چشمک زن سفید:

این حالت بیشتر اوقات در زمانی اتفاق می‌افتد که تلویزیون شما در حال آپدیت سیستم خود است و بیشتر در تلویزیون های هوشمند سونی در حال رخ دادن است. اگر از قابلیت کنترل از راه دور استفاده می‌کنید بدانید که ممکن است چراغ چشمک زن آن به حالت سفید در بیاید پس نگران نباشید. این حالت عادی است و پس از به روز رسانی یا استفاده از قابلیت کنترل از راه دور متوقف می‌شود.

چراغ چشمک زن فیروزه‌ای:

در دو صورت چراغ چشمک زن جلوی تلویزیونتان به رنگ فیروزه‌ای در می‌آید. اگر به دستگاه تلویزیونتان، دستگاه هوشمند دیگری مانند گوشی‌های هوشمند متصل شود و این اتصال به صورت بی سیم اتفاق بیفتد و دوم این که وقتی دستگاه تلویزیونی شما روی حالت نمایشی خاصی تنظیم شده باشد. پس از قطع اتصال گوشی هوشمند خود و تنظیم حالت نمایشی دستگاه چراغ چشمک زن به حالت عادی خود برمی‌گردد.

چراغ چشمک زن نارنجی کهربایی:

تنها در صورتی چراغ چشمک زن تلویزیونتان به رنگ نارنجی درمی‌آید که دستگاه شما روی تایمر تنظیم شده باشد. پس از خاموش بودن تایمر تلویزیونتان اطمینان حاصل کنید و اگر این مشکل حل نشد از یک سرویس کار بخواهید دستگاه شما را تنظیم کند.

چراغ چشمک زن صورتی:

اگر با کمک قابلیت ضبط تلویزیونتان، ویدیویی را ضبط می‌کنید و اکنون آن را توقف کرده‌اید، باید بدانید که چراغ چشمک زن صورتی به خاطر همان است و در صورت ضبط مجدد غیرفعال می‌شود.

چراغ چشمک زن سبز:

چراغ چشمک زن سبز بیشتر در تلویزیون‌های هوشمند سونی اجرا می‌شود. اگر دارید از دوربین داخلی یا میکروفون تلویزیونتان استفاده می‌کنید، چراغ چشمک زن پاور به حالت سبز درمی‌آید و این حالت عادی است.

چراغ چشمک زن زرد:

این حالت نیز به خاطر استفاده از میکروفون داخلی تلویزیون هوشمند سونی فعال می‌شود.دقت کنید که تعداد دفعات چشمک زن تلویزیونتان به هیچ وجه به صورتی دستی برطرف نمی‌شود. برای برطرف کردن آن باید حتما از یک تعمیرکار متخصص کمک بگیرید. در صورت وجود این مشکل، ابتدا تعداد دفعات چشمک زن را با دقت بشمارید و مطمئن شوید که درست شمرده‌اید سپس این مشکل را با یک متخصص در میان بگذارید.

 

کد گشایی تعداد چشمک زدن (قرمز) تلویزیون سونی و معرفی عیوب آن:

پیش از آن که به ادامه مطلب بپردازیم باید بگوییم که این تعداد چشمک زدن در هر یک از مدل‌های تلویزیون سونی متغیر است و همچنین عیوب آن نیز با یکدیگر فرق می‌کند پس برای اطمینان از یک متخصص بخواهید تا مشکل اصلی را پیدا و آن را رفع کند.

معرفی عیب 2 بار چشمک زدن تلویزیون سونی:

اگر چراغ پاور تلویزیونتان 2 بار چشمک می‌زند، در کوتاه مدت خاموش می‌شود و مجددا دو بار تکرار می‌شود، به احتمال زیاد پاور (قسمت متعلق به خاموش و روشن شدن تلویزیون) دچار مشکل شده است.

معرفی عیب 4 بار چشمک زدن تلویزیون سونی:

در اکثر مدل‌های تلویزیون سونی، عیب 4 بار چشمک زدن نشان دهنده مشکل در درایور بک لایت تلویزیونتان است که با عنوان LD Board شناخته می‌شود.

معرفی عیب 5 بار چشمک زدن تلویزیون سونی:

اگر تلویزیون سونی شما 5 بار چشمک می‌زند، پس از دو ثانیه که متوقف می‌شود دوباره پنج بار چشمک می‌زند، نشان دهنده این است که پنل و برد تی کان دچار آسیب دیدگی شده و نیاز به بررسی و تعمیر دارد. دقت داشته باشید که اگر تلویزیونتان دچار آب خوردگی شده باشد، این آب خوردگی به پنل تلویزیون یا همان صفحه نمایش (LD) نفوذ کرده باشد. این آسیب دیدگی تنها به صفحه نمایش تلویزیونتان ختم نمی‌شود بلکه فلت‌های پنل (COF) و برد (Tcon) دچار آسیب دیدگی می‌شوند.

معرفی عیب 6 بار چشمک زدن تلویزیون سونی:

در اکثر تلویزیون‌های مدل‌های LED و LCD، اگر چراغ پاور جلوی تلویزیونتان 6 بار چشمک می‌زند، به این معنی است که پنل بک لایت دچار آسیب دیدگی شده است.

معرفی عیب 8 بار چشمک زدن تلویزیون سونی:

در اکثر تلویزیون‌های سونی وقتی چراغ پاور جلوی تلویزیون 8 بار چشمک می‌زند، به این معنی است که مشکلی در بخش صدا و قطعات مربوط به پخش صدا وجود دارد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ثبت سفارش تعمیر در محل
برای ثبت سفارش فرم زیر را پر کنید